ÇANAKKALE YENİCE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem  Başı Müdürler Kurulu Toplantısı” İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇAKIR  başkanlığında, 09 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 14:00   günü, Yenice Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonunda yapıldı.  
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem  Başı Müdürler Kurulu Toplantısı

İlçemiz Ortaöğretim, İlkokul, Ortaokul ve  Kurum Müdürleri katılımı ile 09 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 14:00´de     İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÇAKIR başkanlığında İlçemiz Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda “ II. Dönem  Başı Müdürler Kurulu Toplantısı”” yapıldı.

 

Kurum ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şube müdürleri Ahmet ÇANLI, Zeki ATİK’de hazır bulundular.

 

Toplantı  İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İbrahim ÇAKIR’ın, açılış konuşması yaptı. İbrahim ÇAKIR  öncelikle,  başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçmesi temennisinde bulunarak, yeni eğitim yılına hazır olduklarını, ancak varsa eksiklerin de en kısa zamanda gidereceklerini ifade etti.

 

Gündem maddeleri tek tek görüşüldü. Özellikle okullarımızın TEOG ve LYS sınavları,Okulların onarım  ihtiyaçları ve projeler ayrıntılı olarak ele alındığı toplantıda, İzinler, zümre toplantıları, kitap dağıtımı ve diğer gündem maddeleri hakkında okul müdürlerinin görüş ve önerileri alındı. Öğretmen görevlendirmelerinin de yapıldığı Toplantı 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ıı. Döneminin başarılı geçmesi dileği ile sona erdi

Yeni Mahalle Biga Caddesi No 3 YENİCE / ÇANAKKALE - 02864743445

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.