ÇANAKKALE YENİCE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Öğretim yılı 2. Dönemi Karne Dağıtım Töreni

2014-2015 Öğretim yılı 2. Dönemi Karne Dağıtım Töreni

2014-2015 Öğretim yılı 2. Dönemi öğrencilere karne dağıtılarak tamamlandı. Bu kapsamda İlçe Kaymakam Nevzat KARKACI, Yenice İmam Hatip Ortaokulu, Yeşilyurt Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ile  Nevruz İbrahim Bodur İlk-Ortaokulu karne dağıtım törenine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet ÇANLI ve Zeki ATİK,  okul yöneticilerinin katılımı ile ilk tören Yenice İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı. İlçe Kaymakam Nevzat KARKACI okulun en başarılı öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Daha sonra Yeşilyurt Ortaokulundaki törene geçildi. Yeşilyurt Ortaokulunda İlçe Kaymakam Nevzat KARKACI okul-aile birliği yönetimine çalışmalarından dolayıteşekkür belgesi verdi. Yeşilyurt Ortaokullunda başarılı öğrenciler ile emekli olacak Sosyal Bilgileri öğretmeni İmam ÇELEBİ’ye plaket verildi. Okul-aile birliği başkanı Kadir ÇELİK katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÇAKIR’a plaket verdi.

Atatürk ilkokulundaki törene öğrencilere karneleri İlçe Kaymakam Nevzat KARKACI, İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet ÇANLI ve okul müdürleri tarafından verildi.

Nevruz İbrahim Bodur İlk-Ortaokulundaki öğrencilere karneleri verilmesiyle 2014-2015 Öğretim yılı 2. Dönemi  karne dağıtılarak tamamlandı.

 

 KARNE TÖRENİNİ HATIRA FOTOĞRAFLARI 

Yeni Mahalle Biga Caddesi No 3 YENİCE / ÇANAKKALE - 02864743445

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.